PONSSE MULTI SIMULATOR
PREHĽAD
MÉDIA

PONSSE MULTI SIMULATOR

Prehľad
Skutočne pripomínajúce situácie zberu na zlepšenie učenia
Simulátor je vynikajúci nástroj pre drevorubačov – alebo pre tých, ktorí sa ním chcú stať – na to, aby sa naučili základné ťahy ovládania harvestora a získali cenný praktický pocit z používania stroja. Keďže ide o efektívny a ekologický spôsob učenia, popularita simulátorov neustále rastie, a to ako v spoločnostiach zaoberajúcich sa lesom, tak aj vo vzdelávacích inštitútoch.

Od profesionálov pri zbere po profesionálov PONSSE MULTI je simulátor vyrobený vo Fínsku; okrem toho je to vynikajúci nástroj, ktorý súčasným aj budúcim drevorubačom ukazuje, ako správne prebieha každá fáza ťažby, od rezania až po nakladanie.

Pevné sedadlo a joysticky, ktoré sa úplne podobajú tým skutočným, zaisťujú skutočný zážitok počas celého procesu. Funkcie žeriavu a nakladača, ako aj drapáka a harvestorovej hlavy boli naprogramované tak, aby boli presne ako funkcie skutočného stroja. Okrem toho tieto funkcie nie sú žiadnym spôsobom špecifické pre značku, ale ako také platia pre každého drevorubača harvestora.

PONSSE MULTI prichádza s tréningovým systémom SimTrainer. Zahŕňa množstvo rôznych úloh a cvičení, ktoré vám umožnia zostaviť ideálne balíčky pre každú úroveň zručností a skupinu študentov. Môžete si tiež vytvoriť svoje vlastné cvičenia, ktoré poskytujú ešte viac výhod, pokiaľ ide o situácie, ako sú veľmi špecifické operačné prostredia.

PONSSE MULTI možno jednoducho upgradovať na simulátor PONSSE FULL. Hladko sa prispôsobí každému tréningovému účelu a vždy poskytuje úlohy správneho typu a úrovne obtiažnosti.

PONSSE MULTI SIMULATOR

MÉDIÁ

OBRÁZKY

Pripravený na spoluprácu?

Našim hlavným cieľom je vyhovieť Vašim predstavám, navrhnúť a uskutočniť riešenia, ktoré uľahčia a zjednodušia Vašu náročnú prácu.
Adresa
FLEXIM, spol. s r.o. | Lučatín 263 | 976 61 Lučatín
Tel./Fax:
Mobil:
Servis:
048 418 7185
0905 487 852
0905 744 999 | 0908 815 320
E-mail:
flexim@flexim.sk
Copyright © 2024 FLEXIM, spol. s r.o.
Ochrana údajovCookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram