ACTIVE CRANE
PREHĽAD

ACTIVE CRANE

Prehľad
PONSSE Active crane
Aktívny žeriav PONSSE ponúka nový spôsob ovládania nakladača a zvyšovania efektivity. Ide o vyvážací systém, ktorý operátor používa na ovládanie pohybu drapáka namiesto jednotlivých funkcií, čo umožňuje operátorovi efektívne sa sústrediť na prácu nakladača.

Active Crane sa jednoducho ovláda pomocou dvoch pák, z ktorých jedna ovláda výšku drapáka od zeme a druhá ovláda smer pohybu. Podstatné je, že operátor nemusí ovládať všetky funkcie súčasne. Keď sa stroju pridelí vhodné umiestnenie drapáka, stroj automaticky zdvihne a použije výložník a predĺženie. Obsluha môže jednoducho prepínať medzi aktívnym žeriavom a konvenčným ovládaním nakladača stlačením tlačidla. Aktívny žeriav je založený na jedinečnej technológii senzorového modulu Ponsse, ktorá sa používa v nivelačnom systéme PONSSE Scorpion a v systéme zavesenia PONSSE Active Frame. To poskytuje aktívnemu žeriavu jednoduchú údržbu a spoľahlivosť.

Pripravený na spoluprácu?

Našim hlavným cieľom je vyhovieť Vašim predstavám, navrhnúť a uskutočniť riešenia, ktoré uľahčia a zjednodušia Vašu náročnú prácu.
Adresa
FLEXIM, spol. s r.o. | Lučatín 263 | 976 61 Lučatín
Tel./Fax:
Mobil:
Servis:
048 418 7185
0905 487 852
0905 744 999 | 0908 815 320
E-mail:
flexim@flexim.sk
Copyright © 2024 FLEXIM, spol. s r.o.
Ochrana údajovCookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram