ACTIVE FRAME
PREHĽAD
MÉDIA

ACTIVE FRAME

Prehľad
Definícia pohodlia a produktivity
PONSSE Active Frame je systém odpruženia kabíny pre osemkolesové stroje. Má jednoduchú a funkčnú štruktúru, ktorá účinne pozastavuje akýkoľvek bočný pohyb smerujúci na obsluhu. Vďaka tomu je jazda veľmi pohodlná a prípadné namáhanie organizmu je oveľa menšie ako doteraz.

Produktivita sa zvyšuje, pretože systém odpruženia kabíny pomáha vodičovi pokračovať v jazde aj po dlhej zmene. Pohodlie pri jazde umožňuje vodičovi používať vyššie rýchlosti, najmä pri jazde na prázdno, a práca so žeriavom je efektívnejšia, pretože systém udržuje kabínu vo vodorovnej polohe aj v nerovnom teréne.

Riešením je technológia blízka nivelačnému systému Scorpion, v ktorej boli samostatné snímače nahradené spoľahlivými komponentmi zabudovanými v riadiacom module. Vďaka dvojitej rámovej štruktúre je bod otáčania systému odpruženia Active Frame veľmi nízko na úrovni podvozkovej nápravy. To eliminuje akékoľvek
kývanie nasmerované na vodiča čo najefektívnejšie.

Aktívny rám PONSSE je k dispozícii pre vyvážacie stroje PONSSE Bison a harvestory PONSSE Ergo.

ACTIVE FRAME

MÉDIÁ

OBRÁZKY

Pripravený na spoluprácu?

Našim hlavným cieľom je vyhovieť Vašim predstavám, navrhnúť a uskutočniť riešenia, ktoré uľahčia a zjednodušia Vašu náročnú prácu.
Adresa
FLEXIM, spol. s r.o. | Lučatín 263 | 976 61 Lučatín
Tel./Fax:
Mobil:
Servis:
048 418 7185
0905 487 852
0905 744 999 | 0908 815 320
E-mail:
flexim@flexim.sk
Copyright © 2024 FLEXIM, spol. s r.o.
Ochrana údajovCookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram